JEUKENS-CREATIONS

Na een lange tijd van wikken en wegen, leren en experimenteren, hebben wij het aangedurfd om van onze passie onze professie te maken.

Onze collectie bestaat uit exclusieve kunstwerken, meubels en decoratieve objecten, die zowel tijdloos als trendy zijn. Alles is van een hoogwaardige kwaliteit, om u zolang mogelijk van deze schoonheid te laten genieten.

De rivertables, riviertafels in het Nederlands, zijn stuk voor stuk ware kunstwerken, die in geen enkel interieur zullen misstaan. De creatieve combinatie van hout en epoxy (kunsthars) zorgt voor een spannend samenspel van materialen.

Het woord verrassend is ook van toepassing op de woonaccessoires en decoratieve objecten: van hout en/of epoxy. Sfeervolle lampen, vazen en kommen: alles straalt liefde en vakmanschap uit.

Kleur en levenslust zijn terug te zien in de schilderijen. Kunstwerken die de inrichting van een ruimte bijzonder maken, door hun expressieve mix van figuratief en abstract. Vol leven en toch ook verstillend. Een rijke afwisseling zoals het leven dat ook is.